На Волині затримали контрабандистів, які завантажували цигарки у вагони

0
0
На Волині затримали контрабандистів, які завантажували цигарки у вагони
У Ковелі запобігли спробам перевезення великої партії контрабандних цигарок.

Про це повідомляють на сайті Львівської залізниці.

Уночі проти 19 липня цього року під час проведення оперативних заходів на території станції Ковель працівники сектору з профілактичної роботи Львівського загону воєнізованої охорони регіональної філії «Львівська залізниця» спільно зі стрільцями ковельської стрілецької команди запобігли спробі закладання та подальшого транспортування контрабандної партії тютюнових виробів.

Зокрема поблизу транзитного парку станції залізничні правоохоронці виявили мікроавтобус та групу осіб, що завантажувала тютюнові вироби у вагони з аглорудою.

На місце події залізничники викликали слідчо-оперативну групу Національної поліції. В ході оперативних заходів було затримано одного зі зловмисників, вилучено тютюнові вироби загальною кількістю 2750 пачок, а також автомобіль Volkswagen Т5.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні