60 тисяч – не межа: скільки може заробити комбайнер на Волині

16
6
60 тисяч – не межа: скільки може заробити комбайнер на Волині
У п’ятницю, 26 липня, в рамках престуру від Волинського обласного центру зайнятості журналістам показали одне з найбільших сільськогосподарських підприємств Луцького району – ТзОВ «Городище», де директор Олександр Никонюк провів екскурсію та розповів про досягнення.

«Наше підприємство орендує 10 тисяч гектарів землі у Луцькуму районі, Горохівському районі та у Рівненській області. Зараз триває активний збір урожаю зернових, у полі працює 10 комбайнів» - розповідає директор.

«На ТзОВ «Городище» працює 250 людей, з них 50 – працевлаштували за направленням Волинського обласного центру зайнятості. Це агроном, тракторист, зоотехнік, машиніст зернових навантажувально-розвантажувальних машин, водій автотранспортних засобів» - Олександр Никонюк задоволений співпрацею та вдячний, що саме за допомогою центру зайнятості вдалося підготувати машиністів крану.

Натомість, забезпечує працівників комфортними умовами для роботи та гідною заробітною платою - «Робота комбайнера розпочинається на світанку, а закінчується пізно ввечері, тому ця робота нелегка, але всі комбайни облаштовані кондиціонерами, є музика в салоні, а за сезон можна заробити 50-60 тисяч гривень, і це не межа» - розповідає директор.

Наприкінці Олександр Никонюк показав склади підприємства, з цілими горами пшениці та ріпаку, а також лабораторію, де весь врожай проходить ретельну перевірку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вдумайтеся в написане. Набирають на роботу через центр зайнятості, тому, що місцеві не хочуть працювати за мізер, яку він платить. 50000 грн, це повна Никонюкова брехня, яку він поширює все своє життя. Перевірте по статистичному управлінню зарплату працівників підприємства і ви в цьому переконаєтеся. Людей на роботу він звозить з цілої області.
Відповісти
Я в ного отримую на руки чистими 60000гривень за липень, серпень , вересень і пів жовтня. Наконюку вірити, себе не уважати.
Відповісти
Там сказано : "за сезон"...
Що малость на увазі, повний сезон: "від зими до зими", чи сезон "посівної", а потім сезон "жнив" - невідомо.
Для прівняння: роЖенко з Ревою з пенсійного фонду(!) отримують щомісяця 400 тис. Грн на двох.. (таи є різниця, і з біржі праці їх не наймали)
Відповісти
Старий брехун і популіст. Він нас скоро пустить з торбами.
Відповісти
Це якесь посміховисько. Никонюк, Романюк одного поля ягоди, щей отруйні. Гнати в шию цих паразитів за межі України. Два Недо.
Відповісти
Никонюк вкрав в держави половину дитячого садочка в селі Городище і там зробив бар. Виженемо його з села і конфіскуємо награбоване. Він обікрав нас, потім жителів сгтов « прогрес», зараз знову нас обдирає.
Відповісти
Про цього недоростка в селі не скажуть жодного доброго слова. Злодій, брехун, алкоголік і популіст.
Відповісти
Шановні неграмотні, бездарні писаки, які в своєму житті не зробили нічого - не побудували навіть собачої будки.
Краще чим писати - викосіть бур'яни на своїй території.
Люди вже дали вам оцінку у вашому селі. А за наклеп і брехню вам вже пора відповідати.
Відповісти
А, як ви можете шановний (під псевдонімом "Агроном"), таке писати. Адже у вашому селі центр як у містечку. Ви ходите по асфальтованих дорогах з тротуарами а не лазите поколіна в болоті. Як би не Никонюк то нічого того у вашому селі не було б. Дякуйте йому за весь благоюстрій який ви маєте.
Відповісти
В кожному селі центр, як в місті і ні до чого тут никонюк. Якщо ти з ним в долі, то це твої проблеми. А я, працюю в нього за копійки і тобі сука того не зрозуміти, а в Польщу їхати поки що не збираюся і кидати дітей на таких злодюг ,як ти і твій Никонюк.
Відповісти
Прийди до нього в завтра на прийом він тобі добавить. В нього копійок ніхто не отримує.
Відповісти
Добре знаю, що коли б не один поважний господар , який Господарук поряд, то він давно сидів би в тюрмі за кражу грошей від здавачів сільського молока. Тобто від односельчан.
Відповісти
Не Господарук, а господарює.
Відповісти
По-переше, на скільки я знаю, зарплати в Никонюка нормальні,і більші за середні по області.
По-друге,якщо вас шось не влаштовує(всім ніколи не догодиш), то нащо , як ви кажете «за копійки», ви там працюєте?!Кругом багато колгоспів, шуберт і т.д., йдіть шукайте де вам будуть платити за ваш великий багаж навичок і вмінь (хоча я сумніваюсь, що в вас хоча б вища освіта є)достойну на ваш погляд зарплатню. Але ж я розумію хочеться , щоб все під боком було, сім‘я, друзі, на роботу завезти/привезти, а ще мало робити і багато говорити!І поливати людей брудом за очі, які зранку до вечора працюють без вихідних.
Відповісти
Ахаха читаю і смішно. Це перш за все бізнес,а не центр соціальної допоги. Він вам в сраку заглядати не повинен,працюйте-заробляйте.
Відповісти
Саша, пальчики не болять ставити +\~.?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні