--> У Києві затримали злочинців із мільйоном фальшивих євро | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві затримали злочинців із мільйоном фальшивих євро

0
-3
У Києві затримали злочинців із мільйоном фальшивих євро
У Києві затримали групу осіб, яких підозрюють у виготовленні, зберіганні та збуті підробленої іноземної валюти у столиці.

Пряма мова речниці прокуратури Надії Максимець: "Затримано троє, двом уже повідомили (підозру), з третім проводяться слідчі дії", повідомляє Українська правда.

Деталі: Правоохоронці затримали підозрюваних у результаті спецоперації при оперативній закупці. Проведено обшук у приміщенні, де збували підроблену іноземну валюту.

У ході слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили майже 2 тисячі купюр з ознаками підроблення номіналом по 500 євро на загальну суму 998 тисяч євро.

Затриманим оголошено підозру за ч. 2 ст. 199 КК (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї)

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні