«Укрзалізниця» призначила нового директора із закупівель

0
-7
«Укрзалізниця»  призначила нового директора із закупівель
Директором з питань закупівель АТ "Укрзалізниця" призначили Сергія Довгаленка.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Ми ставимо мету посилити в компанії процеси, що пов’язані із закупівлями, їх плануванням, контролем та обліком. Тому цю позицію зайняв менеджер з великим досвідом роботи в зазначеній сфері", — зазначив голова "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

З 2009 року Довгаленко займав керівні посади, зокрема, директора із закупівель у телекомунікаційних компаніях — Telecommunications Company, Bakcell (Азербайджан) та в авіакомпанії — Etihad Airways (Абу Дабі, ОАЕ).

Під його керівництвом запроваджувалися SAP-процеси замовлень та управління матеріалами.

Крім того, новопризначений менеджер працював в українському представництві LM Ericsson International AB та ДП "Reichle & De-Massari Україна". У 2002 році як директор із закупівель та логістики він долучився до ТОВ "Голден Телеком".

"Під його керівництвом було побудовано систему закупівель, запроваджено тендерні процедури та підпорядковано закупівлі в регіональних дирекціях, запроваджено проект розвитку нової мобільної мережі", - йдеться у повідомленні.

З 2007 по 2009 роки працював на посаді директора із закупівель та логістики ВАТ "Фарлеп-Інвест" (телекомунікаційна група Vega).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні