П’ята частина волинян вважає, що для подолання смороду в Луцьку треба міняти владу. ОПИТУВАННЯ

1
6
П’ята частина волинян вважає, що для подолання смороду в Луцьку треба міняти владу. ОПИТУВАННЯ
Двадцять один відсоток учасників опитування вважають, що для вирішення проблеми неприємного запаху в Луцьку, треба змінити міську владу, а облдержадміністрацію взагалі розігнати.

Такі результати опитування, яке впродовж тижня тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Ми запитали читачів, що треба зробити, аби в Луцьку не смерділо.

Найбільше – 156 респондентів (21%) – обрали варіант відповіді: «Обрати нового мера і депутатів міськради, а ОДА взагалі розігнати».

Чимало волинян – 118 учасників голосування (16%) – вважають, що треба провести рейд по всіх виробництвах і вдарити штрафами по порушниках.

Дещо менше – 115 читачів (15%) – за те, щоб закрити біоетанольний завод.

83 людини (11%) вважають, що проблему може зрушити з місця приїзд до Луцька Президента або прем’єр-міністра.

76 учасників опитування (10%) стверджують, що треба шукати гроші на будівництво нової каналізації і заборонити будуватися, поки її не введуть в експлуатацію.

Тим часом 66 читачів (9%) переконані, що проблему смороду в Луцьку не вирішить ніхто, тож треба переїжджати в інше місто. Готові мовчки змиритися з неминучим і ходити у марлевих пов’язках 20 чоловік (3%).

Інші варіанти відповідей: виходити на мітинги проти смороду, збирати підписи, подавати петиції (31 людина – 4%); організувати цілодобове чергування, щоб зловити порушників (24 читачі – 3%); звертатися в міжнародні інстанції (23 респонденти – 3%); поставити камери спостереження біля кожного каналізаційного люка (13 чоловік – 2%).

Не голосувати за кандидата в нардепи, якщо він не має плану вирішення проблеми, закликали 10 чоловік (1%). «Створити ще одну комісію – із журналістами і громадськими активістами», – такий варіант відповіді підтримали 8 читачів (1%). І лише 6 учасників опитування (1%) за те, щоб писати гнівні пости у фейсбуці.

Загалом в опитуванні взяли участь 749 чоловік.

Нагадаємо, що голосування на сайті не є соціологічним опитуванням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Тим часом стартувало нове опитування. Читачам пропонуємо відповісти на запитання: «Як ви оцінюєте роботу патрульної поліції Луцька?» Проголосувати можна на головній сторінці видання.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, може, етанольний хочуть рейдернути? Або довести до ручки і забезцінь забрати? Якось надто раптово міськрада почала робити те, що кілька років спускала «на гальмах»
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні