Спіймали 22-річного волинянина, який побив і пограбував жінку

0
2
Спіймали 22-річного волинянина, який побив і пограбував жінку
Поліція викрила 22-річного ковельчанина у вчиненні грабежу.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині.

Пригода трапилася у червні. Близько опівночі, в дворі будинку по вулиці Незалежності у Ковелі, зловмисник напав на 55-річну місцеву жительку, побив її та вирвав із рук сумку. Грабіжник із місця пригоди втік. Потерпіла звернулася із заявою до поліції. За фактом пограбування, поєднаного із насильством, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України.

У рамках проведення досудового розслідування оперативники встановили особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 22-річний житель Ковеля.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, оголосили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні