На Волині дебошир намагався відібрати зброю у поліцейської

0
4
На Волині дебошир намагався відібрати зброю у поліцейської
У Ковелі патрульні "вгамували" дебошира, який намагався відібрати зброю у поліцейської.

Про це повідмляє прес-служба патрульної поліції Волині.

У четвер, 25 липня, в Ковелі патрульні отримали виклик про підозрілу особу, яка проводиться агресивно на бульварі Лесі Українки.

На місці події встановили, що 51-річний чоловік, мешканець Запорізької області, виражався нецензурною лайкою на адресу громадян. Коли поліцейські зробили йому зауваження, не припинив своїх дій і почав лаятись і в бік правоохоронців. Патрульні прийняли рішення затримати зловмисника.

Перебуваючи у медзакладі, де його мали освідувати, він спробував звалити з ніг поліцейську та хотів заволодіти її зброєю. До порушника застосували газ та кайданки.

Згодом на нього склали 2 протоколи (злісна непокора, дрібне хуліганство).

Також на місці працювала слідчо-оперативна група: чоловіку загрожує і кримінальна відповідальність, згідно зі ст. 342 Кримінального Кодексу (опір поліцейським).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні