На Волині вдруге оштрафували експоліцейську

0
16
На Волині вдруге оштрафували експоліцейську
Луцький міськрайонний суд притягнув до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, колишню поліцейську роти №4 батальйону eправління патрульної поліції в області.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Декларантка, звільнена у лютому 2018 року з органів поліції через службову невідповідність, всупереч вимогам ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції", несвоєчасно без поважних причин подала декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік.

При цьому минулого року вона уже притягувалася судом до відповідальності

Суд визнав експоліцейську винною у порушенні вимог фінансового контролю, вчиненому особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за такі ж порушення (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн зі сплатою судового збору в сумі понад 300 грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні