У США відновили смертну кару і вперше за 20 років стратять злочинців

1
-3
У США відновили смертну кару і вперше за 20 років стратять злочинців
У США після майже 20 років перерви відновили смертну кару.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Мін’юсту США, пише mind.

Генпрокурор США Вільям Барр доручив Федеральному бюро тюрем застосувати вищу міру покарання до п’яти злочинців, які здійснили особливо жорстокі злочини. Мова йде про злочинців, засуджених за вбивство та спроби і зґвалтування найбільш вразливих прошарків суспільствам – дітей та людей похилого віку.

Відомо, що кожен з п’яти засуджених уже використав усі засоби апеляційного захисту і більше немає жодної причини не приводити смертний вирок в дію.

Як повідомляє ABC News, серед ув'язнених, яких повинні стратити, член групи «переваги білих», який вбив родину з трьох осіб і викинув їх у Арканзасі в 1999 році, а також людина, яка зарізала 63-річну бабусю і змусила її онучку сісти поруч з трупом протягом дороги в кілька десятків кілометрів, а потім убив і її.

Страти відбудуться в спеціалізованому закладі у штаті Індіана та здійснюватимуться через ін’єкцію пентобарбітала, психотропної речовини, передозування якою призводить до смерті.

Варто зазначити, що смертна кара є законним покаранням у США у 29 штатах. Вища міра покарання в країні здійснюється кількома методами: електричний стілець, повішання, розстріл, смертельна ін’єкція та газова камера.
Теги: покарання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас теж треба відновити,бо кримінал занадто вільно став почуватися.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні