У дворі луцького будинку облаштували футбольне поле

0
2
У дворі луцького будинку облаштували футбольне поле
У дворі будинку № 37б на проспекті Соборності в Луцьку облаштували футбольне поле.

Урочисте відкриття з організованими веселощами, спортивними розвагами, флешмобами та командними естафетами відбулося 25 липня, пише ІА Волинські новини.

На захід, окрім чисельних мешканців сусідніх будинків, завітали також заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик і радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Минулого року ми в цьому густонаселеному мікрорайоні капітально ремонтували прибудинкові території. І коли проводили збори щодо ремонту, спільно з мешканцями в нас виникла ідея влаштувати тут мініфутбольне поле зі штучним покриття. І після завершення капітального ремонту двору розпочали роботи з облаштування міні-футбольного поля. Нам знадобилося трошки менше року», – пригадав Ігор Поліщук.

Він розповів, що вартість встановлення такого майданчика на прибудинковій території склала близько 600 тисяч гривень: 10% суми зібрали самі мешканці, а 90% було виділено з міського бюджету.

Загалом це вже шосте таке міні-футбольне поле, яке вдалося відкрити за два роки в Луцьку.

Окрім того, цього року заплановано відкриття універсальних спортивних майданчиків із поліуаретановим покриттям на вулицях Потебні, Грабовського, 9, 9а (мікрорайон ЛПЗ), а також напів професійного баскетбольного майданчика на вулиці Глушець.

Також відтепер щосуботи на 10.00 для всіх мешканців двору – і дорослих, і дітей – проводитимуть ранкові гімнастики.


Теги: спорт, поле
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні