--> У Володимирі проведуть змагання із кіберспорту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі проведуть змагання із кіберспорту

0
3
У Володимирі проведуть змагання із кіберспорту
У Володимирі-Волинському проведуть турнір з комп’ютерних ігор.

Ідея провести змагання з комп’ютерних ігор належить Роману Вєтрову, пише Буг.

Цей юний хлопець професійно грає сам і хоче розвинути культуру геймерства у нашому місті.

Роман Вєтров вперше подібний турнір організував за технічної підтримки КПІ-сервіс у ЦПО. Зроблені висновки, удосконалені організаційні моменти.

На учасників змагань очікують хороші призові, велике приміщення, техніка і крута гра. Все це – на турнірі з FIFA2019 до Дня міста вже в цю суботу.

“Як не крути, а у комп’ютерні ігри багато людей грають і не лише діти. Крім очевидного, що довготривале сидіння за компом шкодить очам та псує поставу, але є в геймерстві безліч-безліч плюсів! І саме ці плюси і є приорітетами кіберспорту”, – прокоментувала Анастасія Азанова.

Змагання всеукраїнського рівня мають призовий фонд у сотні тисяч гривен. Наше змагання має 1 200 грн, які розділять між собою фіналісти та є просто унікальною можливістю пограти у супер-сучасну гру та познайомитись з однодумцями.

Реєстрацію за посиланням – ТУТ.

Протягом дня також діятиме ігрова зона з приставкою та настільними іграми. Цей День міста запам’ятається новими і класними подіями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні