На Волині планують закрити дві туберкульозні лікарні

0
-2
На Волині планують закрити дві туберкульозні лікарні
У селах Хотешів Камінь-Каширського району та Луків Турійського району збираються закрити лікарні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 25 липня, пише ІА Волинські новини.

Депутат Анатолій Грицюк поцікавився, чи відповідає дійсності інформація щодо можливого закриття Хотешівської тублікарні.

Начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк відповів, що мережа протитуберкульозних закладів в області надлишкова, тож розглядають питання щодо утримання закладів у Хотешеві та Лукові. Остаточне рішення ухвалюватимуть депутати Волиньради.

Голова комісії Ірина Вахович відзначила, що майно планують передавати на баланс місцевих бюджетів. Так, зараз у Хотешеві на лікуванні перебувають чотири особи, натомість кількість персоналу лікарні – до 50 осіб.

Ігор Ващенюк зауважив, що оптимізацію персоналу протитуберкульозних закладів здійснюють, а заклад у Поворську Ковельського району планують використовувати як лікарню для паліативних пацієнтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні