--> На Світязі троє лучан побили чоловіка і вкрали авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Світязі троє лучан побили чоловіка і вкрали авто

0
9
На Світязі троє лучан побили чоловіка і вкрали авто
На Гряді троє лучан вкрали томобіль «Mercedes Daimler-Chrysker S400».

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

У неділю, 21 липня, до Шацького відділення поліції із заявою звернувся 28-річний ковельчанин. Чоловік повідомив, що близько 6 години ранку в урочищі Гряда невідомі особи його побили та викрали автомобіль.

Працівники Шацького відділення поліції оперативно встановили, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїли 21-річний, 22-річний та 30-річний жителі Луцька. Автомобіль вилучили та помістили на майданчик для тимчасового тримання транспортних засобів Шацького відділення поліції.

Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування, розпочате за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та перевіряють інформацію щодо причетності зловмисників до скоєння інших злочинів. Санкція статті передбачає, зокрема, до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні