Затягнув у сторожовий будинок: з'явилися моторошні подробиці зґвалтування 9-річного хлопчика

2
1
Затягнув у сторожовий будинок: з'явилися моторошні подробиці зґвалтування 9-річного хлопчика
Пенсіонер, який в Одеській області зґвалтував 9-річного хлопчика, виявився охоронцем ставка, в якому дитина ловила рибу.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передає "УНІАН".

Заява про зґвалтування надійшла в поліцію ввечері у вівторок, 23 липня. Як з'ясувалося, дитина приїхала в село Кирнички в гості до родичів. Хлопчик без супроводу дорослих пішов на місцевий ставок, де ловив рибу.

Встановлено, що зловмисник підійшов до хлопчика зі спини, закрив рот долонею і затягнув у сторожовий будиночок, де зґвалтував.

"Про сексуальне насильство з боку невідомого чоловіка дев'ятирічний хлопчик розповів родичам, до яких приїхав в гості, і ті одразу зателефонували в поліцію", - розповіли в главку.

Вжитими заходами за кілька годин особу підозрюваного було встановлено. Зловмисником виявився житель цього ж району, 1956 року народження, який працює охоронцем ставка. Чоловіка затримали в іншому селі - за місцем його проживання. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 4 ст. 152 (згвалтування) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу його затримано у порядку ст. 208 КПКУ.

За подібний злочин законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яйця пі***ру старому вирвати без наркоза щоб тварь трохи помучилась і здохла
Відповісти
Шкода що в нас не має жорсткого покарання нажаль. Люди незашищинні.чим здійснив насильство того і позбавили.як шкода що немає того.тодіб може задумувались сволочі.боже аж страшно подумати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні