Порізав ножем і вибив зуби: потрібна допомога жінці, з якої познущався п'яний чоловік

3
3
Порізав ножем і вибив зуби: потрібна допомога жінці, з якої познущався п'яний чоловік
Потрібна допомога жительці села Броди Ратнівського району, з якої познущався п’яний чоловік.

Про це пише у "Фейсбуці" Марія Хоріна, передає "Район.Ратне".

Лихо у сім’ї Гурських трапилося у неділю, 21 липня.

Чоловік Олени Гурської, напідпитку вдарив її ножем, чим пошкодив важливі внутрішні органи, вибив зуби та наніс кілька ударів по голові. Олена потрапила у реанімацію. Чоловіка затримали, за скоєне він знаходиться під слідством.

Олену прооперували, лікарі оцінюють стан здоров’я жінки як середньої тяжкості. Прогнози на одужання непогані, однак подальше лікування для родини потерпілої не під силу. Аби одужати жінці потрібно кожного дня витрачати близько 3 тисяч гривень.

Сім’я Олени просить небайдужих про допомогу.

Реквізити для допомоги:

Рахунок в Ощадбанку 4790729908946486 (на ім'я Корнелюк Валентини, сестри потерпілої).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І навіщо жити з таким чоловіком? Сподіватися що він виправиться???? Це даремно ,такі чоловіки здихають від тої горілцуні, але не виправляються...
Моя сусідка так промучилась ціле життя, її бив чоловік, пив по-чорному, бив двох дітей, поламав їм психіку, всіляко знущався з них як фізично так і морально. Жінка не йшла від нього . Чому? Бо працював, заробляв, мав калими. І був господарем, коли тверезий. Закінчилося все тим, що її у віці 60-ти років так побив той нелюд, що в лікарні ледве врятували. Після того видно жінка прозріла, і зрозуміла, що наступного разу можуть і не врятувати. Вона пішла, тим більше, що діти виросли і теж покинули ненависний дім. Але чи варто було терпіти? Тепер вже не має ні здоров'я , ні будинку, а син і дочка дорікають тим, що не зробила того скорше. В них теж нерви невпорядку. Бо якою може вирости дитина в такій сім'ї? Не варто терпіти. Як би не було страшно і важко, треба йти геть, і рятувати своє здоров'я, психіку і майбутнє своїх дітей. Так, доведеться важко, треба знайти роботу, житло, все самій вирішувати, але по-іншому не вийде. Інакше наступного разу та п'яна скотина таки доб'є
Знаю, що пишу, бачила то все на свої очі. І хоч то був не мій чоловік, сусідський, але мені того вистачило на все життя. Не прощати, не слухати, що наступного разу виправиться, цього не станеться ніколи. Йти, не оглядаючись; страшно лише спочатку, а далі Бог і добрі люди допоможуть
Відповісти
Могу одолжить сковородку. Как раз новую купила, прошлую трубочкой свернула на муже за то что пощечину мне дал, потом заявление на него накатала и выписали ему 70 часов отработать и 400грн штраф. Это был последний 2 раз когда тронул меня 2 года назад. А первый раз ударил меня ногой по спине держа нашего 2недельного ребенка на руках, (я после кесарева) тогда я заставила положить сына и со всей дури дала ему в глаз что он отлетел на 3 метра и упал на стол компьютерный. Он 1 75 выше меня занимался боксом раньше, я 55 кг 167. Больше он не рискует даже замахнуться, позволяла вот и бил.
Відповісти
Мой муж 2раза пытался. 1й раз в глаз получил и отлетел на 3м а 2й админку и сковородку на нем трубочкой свернула. Больше не рискует даже замахнуться. 2года уже прошло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні