Де у Луцьку просять зрізати дерева

0
-2
Де у Луцьку просять зрізати дерева
Лучани просять видалити дерева на двох вулицях.

Про це стало відомо у вівторок, 23 липня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що на службу оперативного реагування надійшло 105 звернень, які стосувалися житлово-комунальної сфери міста.

Просили лучани відремонтувати дорогу на вулиці Межовій та пішохідних тротуарів на мосту через річку Стир на вулиці Шевченка.
На контролі залишаються звернення лучан щодо затоплення квартири в будинку на вулиці Шопена, 4/35 – (ЖКП-3) від 18.07.2019р., затоплення квартири в будинку на вулиці Коперника, 66а/30 – (ЖЕК-8 ЖБК) від 08.07.2017р.

Крім цього, жителі обласного центру Волині хочуть, аби комунальники видалили старі та айварійні дерева на вулиці Даньшина, 10 та Бенделіані, 1, 1а.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні