--> Смертельна аварія на Волині: у водія «швидкої» трапився інсульт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія на Волині: у водія «швидкої» трапився інсульт

1
-2
Смертельна аварія на Волині: у водія «швидкої» трапився інсульт
Причиною смертельної аварії за участі авто медиків і фури на Волині став раптовий інсульт у водія «швидкої».

Про це у коментарі журналістам повідомив заступник головного лікаря з оперативної роботи, медицини катастроф та цивільного захисту населення Комунального закладу «Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль, пише ІА «Волинські новини».

Нагадаємо, ДТП на маневицькому перехресті поблизу Оконська, внаслідок якої перекинулась карета швидкої допомоги, трапилась у понеділок, 1 липня, близько 13:30 години.

У результаті аварії у реанімації Маневицької центральної райлікарні померла 42-річна жителька Луцького району. Її 75-річний батько, який був пасажиром карети «швидкої», загинув на місці. Постраждали водій швидкої меддопомоги, 56-річний фельдшер та житель Маневицького району.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Показали відео смертельної аварії на Волині за участі «швидкої» та фури. ВІДЕО

Зі слів Володимира Шмаля, медики та експерти встановили, що причиною масштабної аварії на маневицькому перехресті поблизу Оконська став раптовий інсульт, що трапився у водія «швидкої допомоги» під час руху.

«Спочатку цього не встановили, тому що у чоловіка був свіжий крововилив від удару. Але коли він потрапив до лікарні, після чисельних досліджень та діагностики, ми встановили, що в нього трапився інсульт. І, хоча щодня перед виходом на роботу лікарі проходять перевірку, інсульт – це така річ, яку спрогнозувати неможливо. Це і стало причиною аварії, під час якої загинув пацієнт та донька пацієнта, яка його супроводжувала», - розповів медик.

Також він зазначив, що, станом на сьогодні, водій «швидкої», що перекинулась під час масштабної ДТП на маневицькому перехресті, перебуває на лікуванні у відділенні нейрохірургії Волинської обласної лікарні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сподіваюсь що правда а не відмазали
шкода загиблих
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні