Погоня на Волині: п'яний водій пропонував хабаря патрульним. ФОТО. ВІДЕО

0
-4
Погоня на Волині: п'яний водій пропонував хабаря патрульним. ФОТО. ВІДЕО
П'яний водій, який влаштував погоню на Волині, намагався відкупитися від поліцейських.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, у неділю, 21 липня, у селі Жидичин Ківерцівського району патрульні наздогнали і затримали нетверезого водія, який на автомобілі «ВАЗ», тікав від них ще з Луцька.

"Запах алкоголю з порожнини рота, почервоніння обличчя, нечітка мова свідчили про те, що громадянин в стані сильного сп’яніння. На місці він відмовився проходити перевірку, але результат в наркодиспансері підтвердив – 1, 74 проміле, що майже в 9 разів вище допустимої норми", – йдеться у повідомленні.

Уже біля відділку поліції 37-річний винуватець, не довго думаючи, поклав на сидіння службового автомобіля неправомірну вигоду в сумі 400 гривень.

«Нічого не фіксіруй, 400 вже даю і їдем в Жидичин», - сказав він поліцейському. Та на цьому не зупинився і запевнив, що надасть ще кілька тисяч гривень, якщо поїдуть за місцем його проживання.

Кількаразові попередження про кримінальну відповідальність за надання хабара не подіяло, тож на порушника одягли кайданки і викликали слідчо-оперативну групу для належної фіксації скоєного: тепер йому загрожує кримінальна відповідальність. Також оформили і адміністративні матеріали за невиконання вимог про зупинку і керування в нетверезому стані.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні