У Луцькій дитячій поліклініці відремонтують фасади за 7 мільйонів

1
-4
У Луцькій дитячій поліклініці відремонтують фасади за 7 мільйонів
У Луцькій міській дитячій поліклініці на проспекті Волі планують витратити до 7,23 мільйона гривень на капітальний ремонт фасадів.

Виконавця робіт визначать у результаті відкритих торгів? пише ІА Волинські новини.

Замовником виступає управління капітального будівництва Луцької міськради. Тендерні пропозиції приймають до 2 серпня, розпочнуть аукціон 5 серпня. Загальна площа робіт – 3043,8 метра квадратного, термін виконання – з 30 серпня цього року до 18 грудня 2020.

В кошторисі будівельних робіт вказують, що йдеться про демонтаж тимчасового підсилення козирка з металоконструкцiй, зрізування вручну в міських умовах дерев висотою понад 3 м, дiаметр стовбура понад 40 см до 50 см, корчування вручну в міських умовах пнів ялини, ялицi, дiаметр пня понад 50 см до 70 см, підсилення стін металевими обоймами, утеплення фасадів мінеральними плитами товщиною 30 мм та оздоблення декоративним розчином по технології CEREZIT, ремонт приямків та сходів у підвал, ремонт ганків, козирків та балконів, улаштування вимощення з дрiбнорозмiрних фiгурних елементiв мощення, ремонт парапетів та інші роботи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За СІМ мільйонів можна нову будівлю побудувати, чи помиляюсь? (відкат не врахований)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні