У Запоріжжі на виборчій дільниці розпилили з балончика невідому речовину

0
15
У Запоріжжі на виборчій дільниці розпилили з балончика невідому речовину
У Хортицькому районі Запоріжжя в день виборів до Верховної Ради з аерозольного балончика розпилили невстановлену речовину з різким запахом у відкрите вікно виборчої дільниці, де в цей час підраховували голоси.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області, передає УНН.

Так, повідомляється, що 21 липня близько 21:40 до Хортицького відділення поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про хуліганські дій на одній з виборчих дільниць у Хортицькому районі Запоріжжя.

На місце події була скерована слідчо-оперативна група відділення поліції.

Поліцейські встановили, що невідомі з аерозольного балончика розпилили невстановолену речовину з різким запахом у відкрите вікно, де в цей час члени виборчої комісії підраховували голоси виборців. Всіх присутніх вивели на вулицю.

Працівники поліції встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Трьох чоловіків доставили до відділення поліції. На даний час встановлюються всі обставини події.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

У поліції зазначили також, що у день голосування на Запоріжжі відкрито 2 кримінальних провадження та складено 6 адміністративних протоколів.

Головне фото – УНІАН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні