Дієтолог порадила корисні страви із кавуном та динею

0
7
Дієтолог порадила корисні страви із кавуном та динею
Шматочки кавуна і дині можна додавати до салатів, а крім того, готувати з цих ягід корисний квас.

Про це повідомила лікар-дієтолог Оксана Скиталінська в коментарі кореспонденту УНН.

"Треба відходити від традиційних уявлень, що диня і кавун – це лише десерт, ні. Це, крім того, ще й незвичний смак салату. Берете зелений салат, берете шпинат, помідори і туди ріжете шматочки кавуна або дині. Можна додати туди шматочок камамберу, пармезаном усе посипаєте. І виходить незвичний, дуже цікавий пікантний смак. Треба дивитись ширше", - порадила Скиталінська.

Крім того, за її словами, з цих ягід можна приготувати квас. Для цього необхідно взяти м'якіть кавуна, додати туди трошки води, на три літри рідини додати ще 1 ст. ложку цукру і залишити це все в скляній банці, прикривши серветкою, на два дні. Періодично страву слід помішувати, оскільки там триватиме молочнокисле бродіння. Через два дні напій слід процідити, покласти в холодильник і вживати охолодженим.

"Ми отримуємо чудовий пребіотичний напій, який живить, в тому числі нашу кишечку мікрофлору, тож будемо краще думати, краще виглядати, нормалізуємо стан імунної системи і так далі", - додала дієтолог.

Щоб шкіра завжди виглядала молодою, була достатньо зволоженою та красивою, потрібно споживати продукти, багаті на клітковину, омега-3 та пребіотики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні