Волинські прикордонники «на гарячому» спіймали контрабандиста

0
4
Волинські прикордонники «на гарячому» спіймали контрабандиста
На Волині прикордонники завадили планам цигаркових контрабандистів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України.

Чоловіка, який намагався приховати тютюнові вироби під рудою завантаженою до вагону потягу закордонного прямування, виявила учора зранку міжвідомча група силових структур на Волині. В ході проведення слідчих дій підакцизні товари в кількості 2750 пачок цигарок вилучено.

Група в складі співробітників оперативних підрозділів Північного регіонального управління, Національної поліції та представників залізниці на залізничному вокзалі затримала громадянина України, який саме здійснював завантаження сигарет під сипучий вантаж корисних копалин. Потяг з рудою проходив формування до відправлення в Польщу.

Заходи правоохоронцями проводилися за доручення Ковельської місцевої прокуратури в рамках кримінального провадження за ст. 199 КК України.

На цей час досудове розслідування у вказаному провадженні триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні