Копав ставок і зіпсував дорогу: у селищі на Волині конфлікт між сусідами

0
8
Копав ставок і зіпсував дорогу: у селищі на Волині конфлікт між сусідами
У Шацьку на Волині жителі вулиці Дружби у суботу, 20 липня, перекрили дорогу автотранспорту, який вивозить землю із однієї з земельних ділянок на вулиці.

Про це повідомляє «Район.Шацьк».

Як розповіла депутат Шацької районної ради Наталія Новікова, чоловік, житель цієї ж вулиці, вирішив у своєму дворі викопати ставок. За один день, як стверджує її чоловік, вивезли 12 КамАЗів землі, в суботу ж вантажні автомобілі знову почали вивозити землю. Кажуть, що потрібно буде вивезти ще з десяток причепів землі.

Внаслідок цього значно зіпсувалася дорога, котра й до того була не в ідеальному стані, хоч її силами місцевого комунального господарства трохи вдалося відремонтувати, засипавши проблемні ділянки дороги щебенем.



Зараз багатотонна вантажівка дорогу знову розбила. Окрім того, сам же водій вантажного автомобіля, щоб не застрягнути у піску на дорозі, почав їздити під вікнами будинку на приватній земельній ділянці одного з жителів вулиці, бо там, бачте, не було паркану. Власник будинку змушений був на цьому місці поставити свого буса, аби завадити вантажівкам їздити по його приватній земельній ділянці.



Жителі вулиці Дружби перекрили рух вантажівці. Поставили до відома керівництво Шацької ОТГ, депутатів, начальника КП «Будинкоуправління» Івана Коваля та, ймовірно, будуть звертатися у поліцію.

Як переповідає Наталія Новікова, чоловік, котрий копає ставок, обіцяє прогрейдерувати дорогу.

Але шачани не вірять, що звичайне грейдерування допоможе повернути дорогу до нормального стану.

Фото Наталії Новікової



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні