--> У Володимирі крадії повернули дерев’яний різьблений меч організаторам Княжого | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Володимирі крадії повернули дерев’яний різьблений меч організаторам Княжого

0
-1
У Володимирі крадії повернули дерев’яний різьблений меч організаторам Княжого
О 11:50 20 липня організаторам фестивалю «Княжий» повернули вирізьблений з дерева двометровий меч.

Про це повідомляє Буг.

Нагадаємо, меч викрали в першу ніч після фестивалю. Раніше також опублікували відео з камер спостереження, яке надали організатори фестивалю, де було видно, як меч з нової фотозони виносять з території фесту.

Організатори давали час для повернення меча до 12 години 20 липня. Зазначали, що якщо цього зроблено не буде, то занесуть заяву у поліцію.

Як розповіли організатори на сторінці фестивалю у "Фейсбуці", меч їм повернули вчасно із вибаченнями, тому обіцянки дотримають і в поліцію не підуть.

“Меч повернули. Вибачення прийняті і, як обіцяли, заяви в поліцію не буде. Дякуємо усім, хто посприяв тому, аби наша праця і праця інших людей, не була марною”,- написали на сторінці фестивалю у фейсбуці.

Нагадаємо, що меч був виготовлений у рамках пленеру різбярів, який зібрав майстрів з різних куточків України. Майстри три дні працювали над дизайном фотозони-лавки, яка тепер прикрашає парк в селі Заріччя. Дерев’яний меч був центровою прикрасою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні