--> На Волині з локомотивного депо намагалися вкрасти тонну пального | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині з локомотивного депо намагалися вкрасти тонну пального

0
7
На Волині з локомотивного депо намагалися вкрасти тонну пального
З локомотивного депо Ковель невідомі намагалися вкрасти тонну пального.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, передає «Район.Ковель».

Досудовим розслідуванням встановлено, що 15 липня 2019 року близько 15 години 20 хвилин невстановлена особа, перебуваючи на території бази палива виробничого структурного підрозділу «Локомотивне депо Ковель» регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця», намагалась таємно викрасти близько 1 тонни дизельного палива та 400 літрів мастила.

Під час проведення огляду місця події правоохоронцями виявлено вантажний автомобіль марки «ЗІЛ-ММЗ», який належить громадянину, 1960 року народження. У вантажівці знаходилось десять металевих бочок, ємкістю 200 літрів, з паливно-мастильними матеріалами.

Вантажівку та бочки з пальним вилучено та доставлено на майданчик Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області, де зберігається затриманий автотранспорт.

Поліцією відкрито кримінальне провадження № 12019030110001332 від 16 липня 2019 року за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Ухвалою Ковельського міськрайонного суду накладено арешт на вантажівку та металеві бочки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні