--> П'яний із 7 пасажирками: у Луцьку прокурор на «бесі» влетів у газову трубу. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний із 7 пасажирками: у Луцьку прокурор на «бесі» влетів у газову трубу. ФОТО. ВІДЕО

7
-12
П'яний із 7 пасажирками: у Луцьку прокурор на «бесі» влетів у газову трубу. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку п'яний прокурор на BMW протаранив газову трубу.

ДТП сталася у ніч на 20 липня на вулиці Глушець, повідомляє ІА «Волинські Новини» з посиланням на очевидців аварії.

Як зазначається, прокурор, керуючи автомобілем BMW та рухаючись вулицею Глушець у напрямку Ковельської, виїхав на зустрічну смугу, аби обігнати інше авто. При цьому водій BMW перетнув суцільну лінію, порушивши правила ПДР, не впорався з керуванням та на повороті вилетів на узбіччя, де зіткнувся з огородженням газової магістралі. Після зіткнення було відчутно запах газу, тому свідки викликали на місце події газову службу.

Очевидці розповіли, що крім водія з автомобіля вийшло ще 7 пасажирів – усі були жіночої статі. Зі слів людей, при зіткненні у водія не спрацювала подушка безпеки, тому він тримався рукою за підборіддя, коли вийшов з авто.

Аби приховати, кому належить машина, прокурор почав зривати номерні знаки АС 8000 ЕК з неї. Проте встиг зірвати лише той, що знаходився позаду авто.

Помітивши, що на місце ДТП сходять люди, водій почав втікати у напрямку вулиці Братковського. За ним кинулись і пасажирки. На запитання людей, чому він втікає, прокурор відповів, що це буцімто не його авто і він не знає, кому воно належить.



Проте патрульним, які приїхали на місце ДТП, вдалося затримати водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Патрульні просили його повернутися до авто, але порушник відмовлявся та говорив, що нібито не знає чия машина, а поруч просто прогулювався.

Натомість, наголошують свідки, було чітко видно, що чоловік травмований, тож патрульні все ж наполягли, аби він повернувся на місце ДТП.

Після з’ясування особи стало відомо, що це – процесуальний прокурор Тарас Г.

Як розповіли люди, які були на місці ДТП, через 15 хвилин приїхав брат прокурора та почав стверджувати, що саме він був за кермом авто. На запитання патрульних, чому покинув місце пригоди, родич відповів, що втік, бо злякався. На «уявного» водія склали протокол за вчинення ДТП. Брат прокурора на прохання патрульних пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння, який показав, що він тверезий.

Проте свідки стверджують, що саме прокурор був за кермом авто, що потрапило в ДТП.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тьолок в сауну везли...
Відповісти
Класна в нас поліція.... Свідки є, а їм до лампочки, прокурор же... Клоунада.... Нічого в цій грьобаній країні не змінилося і не зміниться...
Відповісти
8 бл....й в одной машине!
Відповісти
Сракурор
Відповісти
А в нас все правосуддя ОТАКЕ!Тепер зрозуміло звідки у нас такі "дивні" вироки.
Відповісти
Він спішив в лікарню в нього серце “больне” а дівчата то медсетри
Відповісти
Бмв, пяний за кермом, тьолки, блатні номери. Зразковий український прокурор, такий як і має бути в нашій країні. Саме такі високоморальні професіАнали мають представляти державу в суді.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні