--> На Волині до поліції надійшло 10 повідомлень про порушення на виборах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині до поліції надійшло 10 повідомлень про порушення на виборах

0
-3
На Волині до поліції надійшло 10 повідомлень про порушення на виборах
До волинських правоохоронців надійшло 10 повідомлень, пов'язаних з порушеннями виборчого законодавства у «день тиші».

Про це у суботу, 20 липня, повідомив заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич під час відеоселекторної наради за участі керівників територіальних підрозділів, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

За доручення Голови Нацполіції Сергія Князєва Олександр Фацевич провів відеоселекторну нараду з керівниками територіальних підрозділів. Учасники наради обговорили хід перевірки виявлених порушень виборчого законодавства у «день тиші».

«Станом на 15 годину до підрозділів поліції надійшло 278 заяв та повідомлень щодо порушень у виборчій сфері. Найбільше повідомлень надійшло в Одеській, Донецькій та Запорізькій областях. Здебільшого зазначені факти пов’язані з незаконною агітацією – 226 фактів та підкупом виборців – п’ять фактів»,- сказав заступник Голови Нацполіції.

Він додав, що слідчими підрозділами розпочато 9 кримінальних проваджень.

«Наголошую керівникам всіх рівнів на дотриманні законності та правопорядку у «день тиші». Негайно та оперативно реагувати на всі порушення виборчого законодавства»,- наголосив Олександр Фацевич.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні