--> На Волині судили винуватця ДТП, який втік з місця події | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили винуватця ДТП, який втік з місця події

0
8
На Волині судили винуватця ДТП, який втік з місця події
Винуватцю ДТП, який втік з місця події та залишив потерпілу без допомоги, обмежили волю на 2 роки та 6 місяців.

Прокурори Луцької місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про порушення уродженцем села Хорохорин Луцького району правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілій середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також про завідоме залишення ним потерпілої без допомоги (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 286 та ч.1 ст. 135 Кримінального кодексу України), – повідомили в прес-службі прокуратури Волині.

Увечері 8 січня 2018 року, рухаючись проспектом Відродження у Луцьку автомобілем марки "Опель-Вектра", чоловік наїхав на жінку, яка переходила проїжджу частину дороги пішохідним переходом.

Маючи можливість надати потерпілій допомогу, водій цього не зробив і втік з місця пригоди.

Травмовану жінку доставили до лікарні, де вона тривалий час лікувалася.

Луцький міськрайонний суд визнав водія, який щиро розкаявся у скоєному, винним у вчиненні кримінальних правопорушень і призначив йому покарання у виді 2 років та 6 місяців обмеження волі з позбавленням на 1 рік та 6 місяців права керувати транспортними засобами.

Окрім того, з винуватця ДТП на користь потерпілої буде стягнуто 100 тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди й витрат, пов’язаних із наданням правової допомоги.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні