--> На волинських дорогах не вщухає запах свіжого асфальту: як і де ремонтують. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На волинських дорогах не вщухає запах свіжого асфальту: як і де ремонтують. ФОТО

0
0
На волинських дорогах не вщухає запах свіжого асфальту: як і де ремонтують. ФОТО
Тривають роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття на автошляхах державного значення, що проходять територією Волинської області.

Зокрема, на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин підрядне підприємство ТзОВ "ТРАНС ЛАЙН ГРУП" виконує роботи з заливки деформаційних швів дорожнього покриття, – повідомили в прес-службі САД у Волинській області.

На ділянці км 99 – км 110 автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне здійснюється фрезерування нерівностей проїзної частини. Такі ж роботи, а також розробку пучин, підрядне підприємство ДП "Волинський облавтодор" виконує на автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) на відрізку від км 165 до км 168.

Крім того, на дорогах державного значення Волині продовжуються роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття (ямковий ремонт).

Виконуються й інші роботи з експлуатаційного утримання автошляхів - обкошування узбіч, фарбування сигнальних стовпчиків, заміна дорожніх знаків тощо.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв бути максимально уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт!





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні