У Луцьку клієнти магазину розпивають алкоголь на очах у дітей

0
-4
У Луцьку клієнти магазину розпивають алкоголь на очах у дітей
Лучанка скаржиться, що поблизу дитячого майданчика "клієнти" одного з магазинів на вулиці Рівненській розпивають алкоголь і "справляють нужду" на очах у місцевих мешканців.

Про це на платформі "Відкрите місто" написала Ірина Мельникова.

За її словами, магазин, що розташований серед житлових будинків на вулиці Рівненській – 111, 109, 107, 107а, 105 та Сагайдачного 1, приносить масу незручностей мешканцям.

"Крім постійного сміття, пляшок, одноразових стаканів клієнти цього закладу справляють природні потреби по закутках двору, прямо на очах у мешканців та дітей, які гуляють поруч. Цікаво, хто дав дозвіл на облаштування літнього майданчика та продаж алкоголю за 10 метрів від дитячого майданчика та 20 метрів від дитячого садка?", – обурюється лучанка.

Авторка звернення стверджує, що у дворі багато дітей і вони змушені щодня спостерігати розпиття алкоголю, слухати лайку, крики. Люди втомилися викликати поліцію, бо це вирішує проблему лиш на один день.

Лучанка просить вирішити проблему.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні