--> У Рівному спалили авто кандидату в нардепи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Рівному спалили авто кандидату в нардепи

0
4
У Рівному спалили авто кандидату в нардепи
У Рівному поліцейські розслідують підпал авто, яким користується партія кандидата в депутати.

До поліції сьогодні, 19 липня, близько третьої ночі повідомили працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, що на вулиці Симона Петлюри обласного центру горить автомобіль – повідомили в прес-службі поліції Рівного.

Поліцейські встановили, що транспортний засіб «Ford Courier» був припаркований поблизу «Народного дому» та належить 66-річному жителю села Дерев’яне Рівненського району. Втім, на автомобілі були розміщені наклейки з логотипом однієї з політичних сил та кандидата в народні депутати, а в салоні були листівки політичного спрямування.

Пожежу було ліквідовано о 03:10. Вогнем пошкоджено лобове скло, капот, частково мотор та салон.

З місця події правоохоронці вилучили пластмасову каністру із залишками паливно-мастильних матеріалів і факел, яким було занесено вогонь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні