--> На Волині покарали трьох водіїв, які п’яними керували авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині покарали трьох водіїв, які п’яними керували авто

1
1
На Волині покарали трьох водіїв, які п’яними керували авто
Нововолинський міський суд виніс постанови у справах водіїв, які керували транспортими засобами напідпитку та відмовилися від проходження медичного огляду, – повідомляє "Буг".

Трьох водіїв притягнуто до відповідальності за порушення правил дорожнього руху – вчинення правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного чи іншого сп’яніння, а так само відмова особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду – ред).

23 березня вночі на вулиці Грушевського чоловік керував автомобілем Fiat Ducato з явними ознаками алкогольного сп’яніння. У водія був різкий запах алкоголю з ротової порожнини, порушене мовлення. Від проходження огляду в медичному закладі відмовився, чим порушив ПДР, тобто вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП.

В судове засідання водій не з’явився. За місцем проживання часто відсутній через поїздки у Польщу. Дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та наклав стягнення у вигляді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

Також 20 квітня ввечері на вулиці В.Стуса ще один водій керував автомобілем у стані сп’яніння. Суд визнав винним водія та наклав стягнення у виді штрафу в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік.

А в травні у Нововолинську патрульні зупинили водія автомоблія Fiat. Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку відмовився. У суді чоловіка визнали винним за ч.1 ст.130 КУпАП та призначили аналогічне стягнення – 10 200 гривень штрафу та позбавлення керувати транспортними засобами строком на 1 рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу нагадати,ще існує суд апеляційної інстанції який може скасувати рішення суду першої інстанції.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні