--> Відкрили перший державний онлайн-магазин в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відкрили перший державний онлайн-магазин в Україні

2
-2
Відкрили перший державний онлайн-магазин в Україні
Майданчик електронних торгів ProZorro запустив перший державний онлайн-магазин.

"З'явився новий інструмент, який зробить ще швидше і простіше допорогові закупівлі та звіти про укладені договори. Запрошуємо замовників, яким потрібно закупити прості товари на невеликі суми зробити це в Prozorro Market — першому державному онлайн-магазині", - інформують у відомстві.

Prozorro Market дозволяє купувати товари без оголошення тендера. Як у звичайному інтернет-магазині: треба обрати товар через каталог, покласти у "кошик" та очікувати на доставку.

Усі постачальники, які розмістили товар на сайті, пройшли кваліфікацію адміністраторів каталогу (ДУ "Професійні закупівлі" чи ДП "Медичні закупівлі України"). Замовникові не треба проводити відбір та процедуру кваліфікації.

Водночас новий магазин матиме певні особливості.

"Постачальники в Prozorro Market мають розуміти особливості закупівель за державні кошти, та бути готовими укладати договори і працювати на умовах післяоплати. Протягом тижня постачальник відправить ваше замовлення", - йдеться у повідомленні.

Бюрократичні перепони будуть відсутні, обіцяють в Prozorro.

"Під час замовлення система сама сформує чернетку звіту про укладений договір. Чернетку звіту можна буде опублікувати після укладання договору", - пояснили у відомстві.

Prozorro Market є офіційним інструментом системи електронних публічних закупівель Prozorro. Діє на підставі наказу ДП "ПРОЗОРРО" №16 і листа-роз'яснення Міністерства економічного розвитку та торгівлі України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну а посилання де?
Відповісти
https://www.prozorro.gov.ua/news/group/e-katalogi-pilot
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні