--> У Луцьку на одній із вулиць встановлять обмежувачі руху | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на одній із вулиць встановлять обмежувачі руху

0
7
У Луцьку на одній із вулиць встановлять обмежувачі руху
У Луцьку на вулиці Пушкіна встановлять декоративні стовпчики, що обмежуватимуть рух авто тротуарною плиткою.

Таку ініціативу луцькі депутати підтримали сьогодні, 18 липня, під час засідання 59-ї позачергової сесії Луцької міської ради, пише ІА Волинські новини.

Із проханням виділити 100 тисяч гривень департаменту житлово-комунального господарства на встановлення турнікетів на вулиці Пушкіна звернувся до обранців громади депутат Юрій Безпятко.

«Є наступна ситуація: ми зробили ремонт на вулиці Кривий Вал. Ви бачите, що всі тротуари запарковані автомобілями. На вулиці Пушкіна така ж ситуація. Тому потрібно встановити по обидві сторони декоративні стовпчики, щоб автомобілі не виїжджали на тротуар і не псували його, тому що тротуарна плитка не передбачена для пересування на ній автомобілів. А щоб зберегти її привабливий вигляд потрібно встановити обмежувачі руху», - роз’яснив ситуацію депутат Ігор Поліщук.

Вислухавши пропозицію, 23 народних обранців підтримали ініціативу. Кошти для її реалізації перерозподілять із грошей, передбачених на будівництво Центру усіх соціальних послуг «Прозорий офіс», який запланували облаштувати в приміщенні луцького РАЦСу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні