--> У Луцьку на Театральному майдані обмежать рух транспорту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на Театральному майдані обмежать рух транспорту

3
-5
У Луцьку на Театральному майдані обмежать рух транспорту
У Луцьку на Театральному майдані встановлять болард, який обмежить рух транспортних засобів.

Із такою ініціативою звернулись до луцьких обранців громади сьогодні, 18 липня, під час засідання 59-ї позачергової сесії луцької міської ради депутати Ігор Поліщук та Юрій Безпятко, пише ІА Волинські новини.

«Минулого року ми встановили болард в Центральному парку – це так звана «сотка». Через те, що водії були необачними, десь їхала вантажівка і його поламали. Пошкоджений болард ми замінили і поставили замість нього «трьохсотку». Цей болард й досі функціонує. Однак, в межах капітального ремонту фонтану на Театральному майдані є задум частково обмежити там рух транспорту.

Тому що велика площа Театрального майдану перетворена в парковку. На нашу думку, було б доцільно відремонтувати пошкоджений болард за 30 тисяч гривень і використати його для того, аби обмежити рух транспорту на Театральному майдані, оскільки, якщо це майдан – то він повинен бути пішохідним. Там доцільніше аби гуляли люди і гралися діти, а не їздили автомобілі», – наголосив Ігор Поліщук.

Натомість, депутат Юрій Безпятко запропонував перерозподілити кошти на відшкодування Луцькому підприємству електротранспорту, відповідно до поданих розрахунків з надання послуг за перевезення пільгових категорій громадян.

Луцькі депутати проголосували «за» таку пропозицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай депутати парковку спочатку організують, а потім рух перекривають. До громадських місць потрібно мати доступ не лише пішоходам. Перекриють - біля 1 школи будуть ставити, по дворах - от зручніше зроблять. Опганізуємо парковку під міськрадою, бо крім популізму нічого від них немає. Досить ділити людей. І тут викоутили - пішоходи та автомобілісти - та зараз майже в кожній сімї авто.
Відповісти
Воділи, а ви не припухли? 200 метрів пройти - ноги не відпадуть
Відповісти
Якщо знаєш що там нема де поставити машину,то чого туди прешся машиною?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні