--> На Волині викрили підприємця, який незаконно приймав ягоди і гриби | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині викрили підприємця, який незаконно приймав ягоди і гриби

1
-2
На Волині викрили підприємця, який незаконно приймав ягоди і гриби
Підприємець з Ратнівського району ухилявся від сплати податків та платежів під час заготівлі ягід та грибів.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Підприємця здійснював фінансово-господарську діяльність, пов’язану з придбанням у населення ягід чорниці та грибів за необліковані готівкові кошти.

В подальшому, заготовлені лісові ресурси експортувалися за підробленими документами до країн Прибалтики з реквізитами суб’єкта господарювання, що має ознаки фіктивності, а також реалізовувались на внутрішньому ринку без відповідного відображення даних операцій у бухгалтерському та податковому обліках.

Такі дії надали можливість ухилитися від сплати податку з доходів фізичних осіб, військового збору та інших обов’язкових платежів у значних розмірах.

Правоохоронцями спільно із інспекторами Волинської митниці ДФС попереджено спробу незаконного експорту 22 тон ягід чорниці до країн Прибалтики. Весь вантаж та великогабаритний транспортний засіб, яким здійснювалось транспортування ягід, затримали.

Вилучили 95 тонн ягід та 2 тонни грибів орієнтовною вартістю близько 5 млн. грн., вантажний автомобіль, готівкові кошти в сумі близько 72 тис. грн., банківські картки, комп’ютерну техніку, документи фінансово-господарської діяльності та чорнову бухгалтерію.

На даний час вживаються заходи з метою встановлення всіх причетних осіб та накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От гад! Усе треба подавити трактором як Путін
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні