В'ячеслав Рубльов висунув Сергієві Мартиняку ультиматум

2
-2
В'ячеслав Рубльов висунув Сергієві Мартиняку ультиматум
Кандидат у народні депутати України від партії «Слуга народу» у виборчому окрузі №20 (центр – Горохів) В'ячеслав Рубльов висунув чинному нардепу від цього округу Сергієві Мартиняку ультиматум.

Він зажадав відповіді від Сергія Мартиняка щодо участі того в дебатах на стадіоні, на які запросив кілька днів тому. В разі ігнорування Рубльов обіцяє зібрати пресконференцію, на якій розкриє найважливішу таємницю Мартиняка.

Відео зі зверненням до народного депутата, який знову балотується до парламенту, В'ячеслав Рубльов розмістив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Шановний пане Мартиняк! До 15:00 дайте публічну відповідь у фейсбуці щодо дебатів, або я знімаю бронь зі стадіону і збираю пресконференцію. Де відкрию вашу найважливішу таємницю», – говорить В'ячеслав Рубльов.

Він додає: «Такі люди, як ви, не повинні сьогодні бути у владі і в Україні!»

У коментарі до відео Рубльов пояснює: «Давав інтерв'ю і зірвався. У моєму штабі ще не в курсі. Прошу моїх колег пробачити мені. Але більше я терпіти не буду. Я прийняв емоційне рішення і не відмовлюся. Я ставлю ультиматум!»


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто попередньо там виграє за результатами досліджень?
У В'ячеслава чогось таке кисле лице :)))
Відповісти
Люди добрі виберіть мене, а то мені капут буде
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні