На Волині затримали рибних браконьєрів

0
0
На Волині затримали рибних браконьєрів
Інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили черговий рибоохоронний рейд.

Захід провели на території Шацького та Ковельського районів Волинської області, повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

15 липня було зафіксовано сім фактів незаконного збуту водних біоресурсів на ринках Шацького району. Порушники здійснювали продаж риби без дозвільних документів. Зокрема, у громадян було вилучено близько 23 кг риби. На осіб складено адмінпротоколи за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП.

Наступного дня в ході рибоохоронної роботи на одному з ринків Ковельського району було виявлено громадянина, який здійснював продаж незаконних знарядь лову. Зокрема, у чоловіка вилучено риболовецьку сітку. На порушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП.

Згодом рейдова група викрила порушника, який здійснював вилов риби забороненими знаряддями лову - двома риболовецькими сітками. Він рибалив на території оз. Світязь (Шацький національний парк), поблизу с. Світязь Шацького району Волинської області. У сітках браконьєра знаходилась така кількість риби: лин – 5 екз., окунь – 5 екз., плітка – 3 екз. Збитки, завдані водним біоресурсам, склали 2 250 грн.

На особу оформлено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення правопорушника до відповідальності та відшкодування завданої шкоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні