«У мене з Малютіною нічого не було»: в міськраді скандалять через «Луцьктепло»

1
0
«У мене з Малютіною нічого не було»: в міськраді скандалять через «Луцьктепло»
Секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт стверджує, що ексочільниця ДКП «Луцьктепло» Валентина Малютіна довела підприємство до критичного стану.

Про це стало відомо у четвер, 18 липня, на засіданні позачергової сесії Луцької міськради.

Нагадаємо, у директорки підприємства Валентини Малютіної закінчився контракт. Нещодавно в ДКП «Луцьктепло» проводили не одну перевірку. Окрім цього, під час травневої сесії міської ради один з депутатів повідомив, що Валентині Малютіній дали догану. Після декілької скандалів та розпочатого криміналу на підприємство, очільницю «Луцьктепла» таки звільнили.

Григорій Пустовіт
каже, що працівники «Луцьктепло» досі не отримали зарплати за травень і червень. Тому з міського бюджету виділили понад 17 мільйонів. Десять з них – на виплати зарплат.

Виконувач обов’язків директора ДКП «Луцьктепло» Іван Скорупський каже, що населення міста боргує за тепло понад 81 мільйон гривень. За його словами, колишня очільниця державного підприємства не робила жодних дій задля того, аби стягнути борги. Нині ж новопризначений тимчасовий очільник «Луцьктепла» звернувся до суду та розіслав попереджувальні листи.

Секретар Луцькради каже, що на підприємство виділяють чималі кошти, і дивно, що ні копійки з них не використали для виплати заробітної плати працівникам.

«Підприємство приведено до вкрай критичного стану. Його загнали в підпілля непрофесійним керівником. Довести підприємство до такого жахливого стану – це жах. Ми виділяємо величезні кошти, які могли б піти на школи, лікувальні заклади, ремонт доріг. Керівника треба було міняти набагато раніше», – сказав Пустовіт.

За пані Малютіну вступився депутат Павло Данильчук, який сказав, що вона вивела підприємство з величезних боргів.

«Ви все звалюєте на Валентину Малютіну – це нечесно. Ви прекрасно знаєте, що не вона віддала котельню на Карбишева в приватні руки…» – виступив Данильчук.

Депутатка Алла Надточій зазначила, що пані Малютіну звільнили через особисту неприязнь до неї Григорій Пустовіта.

«Я розумію, що ви щось не поділили. Що тут особисте. Але хочу, аби ви не плутали особисте з професійним, з роботою. Ви хотіли зробити їй показове чистилище? Ви його зробили!» – сказала вона.

Натомість пан Пустовіт запевнив, що жодного особистого конфлікту з колишньою очільницею державного підприємства у нього не виникало.

«У мене з пані Малютіною нічого не було. Не треба робити таких гучних заяв», – відповів секретар Луцькради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дозвольте людям переобладнати житло під індивідуальне опалення,і забудьте оті безкінечні проблеми з отою канторою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні