--> Лучанам не підвищили тариф на вивезення сміття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучанам не підвищили тариф на вивезення сміття

0
4
Лучанам не підвищили тариф на вивезення сміття
У Луцьку продовжили термін дії тарифів «Луцькспецкомунтрансу».

Про це йшлося 17 липня під час засідання виконавчого комітету міської ради, пише ІА Волинські новини.

Як ідеться в пояснювальній записці до проєкту рішення, рішенням виконавчого комітету міської ради «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс» підприємству до 1 серпня 2019 року встановлено тарифи:

- на послугу із збирання та перевезення побутових відходів (твердих та великогабаритних), із захороненням для населення в розмірі 15,41 грн (з ПДВ) на 1 людину в місяць для багатоквартирних та одноквартирних будинків та 18,38 грн (з ПДВ) на 1 людину в місяць для будинків з присадибною ділянкою;

- на послугу із збирання та перевезення твердих побутових відходів (із захороненням) для бюджетних установ в розмірі 72,49 грн/м3 (з ПДВ) та для інших споживачів - 93,67 грн/м3 (з ПДВ).

У зв’язку із наближенням закінчення терміну дії тарифів, встановлених рішенням виконавчого комітету та враховуючи звернення «Луцькспецкомунтранс» підготовлено проєкт рішення щодо продовження терміну дії тарифів на послуги із збирання та перевезення твердих побутових відходів (із захороненням) до встановлення нових тарифів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні