Український чемпіон з боксу виїхав працювати вантажником в Ізраїль

1
0
Український чемпіон з боксу виїхав працювати вантажником в Ізраїль
Кілька тижнів тому екс-чемпіон Європи з професійного боксу Віталій Ципко виїхав з Дніпра в ізраїльський Рішон-ле-Ціон, де планує влаштуватися працювати тренером, але поки працює вантажником.

Про це повідомляє 1NEWS.

Щ
е один мотив Віталія, через якого він зважився на переїзд – працевлаштування сина в один з ізраїльських футбольних клубів. Микита займається в дніпровській ДЮСШ №2, виступає за команду 2003 року народження і за підсумками 2016 року був визнаний кращим захисником в місті Дніпро.

“З Дніпра поїхав, тому що не бачив перспектив для себе в роботі тренером з боксу. Також хочу влаштувати Микиту в місцевий клуб, синові ще потрібно буде в серпні пройти медогляд. Паралельно збираю документи, щоб оформити тренерську ліцензію в Ізраїлі. А поки трохи підробляю, адже потрібно на щось жити”, – сказав Віталій Ципко.

14 років тому, 16 липня 2005 року Ципко в Нюрнберзі завоював титул чемпіона Європи. Днепрянин, який виступав у другій середній вазі (до 76,2 кг), переміг непоступливого британця Брайана Мегі і на той момент увійшов до п’ятірки кращих українських боксерів-професіоналів.

Мабуть, найяскравішим в кар’єрі Ципко був поєдинок з американцем Джефом Лейсі 2 грудня 2016 року в США, в якому українця нахабно засудили (один суддя дав нічию 95-95, двоє інших віддали перемогу Лейсі 96:94). Легендарний американський коментатор Ларрі Мерчант не посоромився назвати це своїми словами і сказав, що, на його думку, переможець цього бою – Віталій Ципко.

Свій останній поєдинок на професійному рингу українець провів в квітні 2009 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слабак...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні