Гортаючи сторінки. Луцький кандидат Дмитро Глазунов подарував музею ікону

0
16
Гортаючи сторінки. Луцький кандидат Дмитро Глазунов подарував музею ікону
У Музею Волинської ікони зберігається авторська репродукція Холмської чудотворної ікони Божої Матері. Картину «Холмська Богородиця у подіях та фактах» авторства митця Володимира Жупанюка для музею придбав благодійний фонд «Рідна Волинь» та його голова Дмитро Глазунов.

Нагадаємо, картину Холмська Богородиця авторства волинського художника Володимира Жупанюка подарували Музею Волинської ікони у березні цьогоріч.

"В продовження добрих традицій фонду, ми передали музею Волинської ікони «Холмську Богородицю у подіях і фактах», яка чудово відображає майже всю історію реліквії, і зберігатиметься тут поруч із оригіналом. Насамперед це спроба об’єднати людей навколо одвічних духовних цінностей – милосердя, доброти, любові. Це те, чого так бракує сьогодні нашому суспільству», - сказав голова «Рідної Волині» Дмитро Глазунов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні