Що цікавого у кінотеатрі «Променя» покажуть цього тижня*

0
-2
Що цікавого у кінотеатрі «Променя» покажуть цього тижня*
Вже завтра у кінотеатрі, Multiplex, що у РЦ «Промінь» на екрани виходять такі фільми:

«Король Лев»
Жанр: мультфільм, пригоди
Улюблена історія про Короля Лева оживе у приголомшливій пригоді від Disney влітку 2019! Сімбі, синові короля Муфаси, доведеться пройти нелегкий шлях, щоб заявити своє право на владу. Найсучасніші технології занурять вас у фантастичний світ африканської савани. Зустріньтеся з її дикими мешканцями, що не менше за людей знають про любов і зраду, дружбу, сміливість і справжню відданість!
https://multiplex.ua/ua/movie/351987

«Анна»
Жанр: Бойовик
Анна Полятова – це неймовірна жінка. Вона зуміла поєднати в собі двох абсолютно різних людей. Для всіх навколо Анна – це молода красива російська модель, яка всіх навколо може з легкістю зачарувати. Але насправді за зовнішністю цієї дівчини ховається небезпечний вбивця. Вона може позбавити життя будь-якого, хто зустрінеться їй на шляху, якщо для цього буде необхідність. Анна бере будь-які навіть найскладніші замовлення, адже ніхто не підозрює, що ця тендітна дівчина може вбивати. Вона найнебезпечніша вбивця в усьому світі.
https://multiplex.ua/ua/movie/352306

«Біль та слава»
Жанр: Драма
Талановитий кінорежисер наприкинці свого творчого шляху озирається в минуле й опиняється у вирі яскравих спогадів. Ніжні почуття до матері, любов і розлука, пошуки щастя й успіху. Все це спонукає творця до важливих роздумів про життя і мистецтво, біль та славу...
Квитки на прем’єри можна придбати за посиланням https://multiplex.ua/ua/soon або ж на касі кінотеатру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні