Поліція з’ясує, хто вбиває собак у Луцьку

4
2
Поліція з’ясує, хто вбиває собак у Луцьку
На комунальному підприємстві "Ласка" прокоментували ситуацію з отруєнням тварин в мікрорайоні ЛПЗ.

Громадяни написали заяву до поліції, тіло однієї тварини відправили на експертизу. Власника однієї собаки вдалось встановити завдяки контактному телефону на жетоні ошийника – повідомили на сторінці КП "Ласка" у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку в районі ЛПЗ невідомі знову потруїли собак.

Лучанам радять бути уважними, не відпускати тварин на самовигул, стежити, щоб тварина нічого не підбирала з землі, і якщо побачать, що хтось вчиняє правопорушення – звертатись в поліцію, а тварину при перших ознаках отруєння, негайно везти в найближчу ветеринарну клініку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подобаються вам собаки - то піклуйтеся ними, а не діяльність пусту розводьте. Легше всього на поліцію скинути проблему. Коли в центрі міста, йдучи на важливу зустріч, вступаєш в л@йно "друга людини" - то зовсім не засуджуєш догхантерів
Відповісти
Шкода, що л@йно не дивиться під ноги в центрі міста
Відповісти
За таку образу я б тобі пошкодив би носа, але дякуй інтернету і дихай вільно. Питання в іншому - своїм людиноненависницьким коментарем ти зайвий раз підтвердив, що в "собачників" зміщена шкала цінностей і "любов" до собак робить їх нездатними спів існувати в людському суспільстві. Завжди на зауваження щодо обсир@ння їхніми ГМО-вовками газонів, скверів, парків - реагують агресивно та неадекватно. Теж саме стосується шерсті. Фіг з вами - трутку розкидати я не збираюсь. Шкода і часу і грошей. Але на загидження собакою в присутності хазяїна газона та не прибирання л@йна - викликатиму поліцію. Це ж стосується і намордника. Хай місто багатіє
Відповісти
зичу болю тому, хто причетний до вбивст.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні