Що продаватимуть біля Луцького зоопарку

0
1
Що продаватимуть біля Луцького зоопарку
Біля КЗ «Луцький зоопарк» з’явиться пересувна тимчасова споруда.

Про це стало відомо у середу, 17 липня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Член виконкому Михайло Щур сказав, що поруч з місцем, де хочуть продавати солодку вату, є невелика споруда, яку можна облаштувати як заклад для торгівлі напоями, морозивом тощо. Мовлям, замість того, аби встановлювати тимчасову споруду, можна привести до ладу вже існуючу.

Натомість секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що члени виконкому повинні підтримати цей проект рішення та погодити розміщення тимчасової споруду підприємцю Хавіну, бо він виграв аукціон.

«У випадку, якщо ми не проголосуємо, мусимо виплатити йому чималу суму коштів та ще й, мабуть, неустойку якусь», – пояснив Пустовіт.

Тож члени виконкому погодили підприємцю Хавіну Юрію Миколайовичу розміщення пересувної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на території Центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки (біля зоопарку).

Підприємець вестиме діяльність біля зоопарку протягом трьох років з 1 травня по 31 серпня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні