На Волині ремонтують дорогу до прикордонного пункту. ВІДЕО

0
1
На Волині ремонтують дорогу до прикордонного пункту. ВІДЕО
Триває ремонт автомобільної дороги Устилуг – Луцьк – Рівне на км 0 + 420 – км 3 + 600.

Роботи виконує підрядне підприємство ТзОВ "Автомагістраль-Південь" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області, – інформує Укравтодор у Facebook.

Вона пролягає до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» на українсько-польському кордоні в об’їзд міста Устилуг Волинської області.

Зі сторони КПП вже прокладено 160 метрів дороги, конструктив якої наразі передбачає земляне полотно; двошаровий нижній шар дорожньої основи зі щебенево-піщаної суміші (ЩПС) та ЩПС з додаванням 3 % цементу; нижній шар дорожнього покриття з крупнозернистого пористого асфальтобетону та середній шар з крупнозернистого щільного асфальтобетону.

Проектною документацією передбачено влаштування верхнього шару дорожнього покриття з щебенево-мастикового матеріалу, тож ці роботи ще попереду.

Якість виконаних робіт на кожному етапі контролюється інженером технагляду та працівниками лабораторії замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, а також представниками державного підприємства "Дорожній контроль якості", без позитивного висновку якого роботи не оплачуються.

На іншій частині цього об’єкта реконструкції продовжуються роботи зі зведення земляного полотна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні