У лісі Львівської області знайшли тіло зниклої безвісти 51-річної жінки

0
3
У лісі Львівської області знайшли тіло зниклої безвісти 51-річної жінки
У Львівській області знайшли тіло 51-річної мешканки міста Соснівка, яка зникла безвісті вночі 13 липня, повертаючись з роботи додому.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

“Сьогодні, 16 липня, близько 12:00 працівники Сокальського відділення поліції спільно з місцевими мешканцями виявили тіло жінки, прикрите сосновими гілками, у лісі поблизу села Волсвин, Сокальського району. Поліцейські встановили, що це 51-річна мешканка міста Соснівка, яка зникла безвісті вночі 13 липня, повертаючись з роботи додому. Тіло жінки скеровано на експертизу для встановлення причини смерті”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що про зникнення жительки Соснівки у поліцію заявила її матір після того, як донька не повернулася додому.

Також правоохоронці встановили осіб, які стверджують, що близько п’ятої години ранку підвезли жінку на мопеді до Соснівки. Це мешканці Сокальського району віком 26 та 27 років.

Окрім того, поліцейські встановлюють обставини події та причетних до злочину осіб. Призначено експертизи.

“За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення”, — зазначається в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні