Показали відео, як ремонтують дорогу в напрямку кордону з Польщею

0
-2
Показали відео, як ремонтують дорогу в напрямку кордону з Польщею
Не сповільнюючи темпу дорожники працюють над впровадженням інфраструктурного проекту на українсько-польському кордоні – реконструкція автомобільної дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на км 0 + 420 – км 3 + 600, що пролягає до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» на українсько-польському кордоні в об’їзд міста Устилуг Волинської області.

Про це інформує Укравтодор у Фейсбуці.

Роботи виконує підрядне підприємство ТзОВ "Автомагістраль-Південь" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Зі сторони КПП вже прокладено 160 метрів дороги, конструктив якої наразі включає земляне полотно; двошаровий нижній шар дорожньої основи зі щебенево-піщаної суміші (ЩПС) та ЩПС з додаванням 3% цементу; нижній шар дорожнього покриття з крупнозернистого пористого асфальтобетону та середній шар з крупнозернистого щільного асфальтобетону.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні