Лучанка відкрила у місті кілька успішних книгарень

0
6
Лучанка відкрила у місті кілька успішних книгарень
Лучанка Руслана Лазарева – підприємець, власник мережі книгарень «Руніка», що розташовані у Луцьку, неодноразовий лауреат обласних та міських конкурсів «Кращий працівник книгорозповсюдження».

Зі своїх книгарень пані Руслана намагається зробити не просто
магазини, а місця, що навчають, розвивають та надихають.

Першу книгарню «Руніка» відкрила в 2001 році. З неї розпочався розвиток торгової мережі, котра зараз нараховує чотири магазини в різних куточках Луцька. За цей час майже два десятки безробітних знайшли тут собі роботу за направленням центру зайнятості. Родзинка книгарень – навчальна та навчально-методична література для вивчення іноземної мови.

Одним із основних своїх завдань Руслана Лазарева вважає розвиток
просвітницької діяльності: популяризацію книгочитання, поліпшення рівня знань іноземної мови у школах на регіональному рівні, допомога усім, хто навчає іноземної мови або її вивчає. Як офіційний представник видавництва OxfordUniversityPress у Луцьку, бере постійну участь у навчальних семінарах для вчителів англійської мови.

Пані Руслана – людина з активною життєвою позицією, учасниця багатьох благодійних акцій: «Подаруй бібліотеці книгу», «Книга – друг, лікує від 100 недуг», «Тепла іграшка надії». А також одна з організаторів та членів журі конкурсу для дітей «Найкращий читач».

Як роботодавець, намагається постійно розвиватися. Бере участь у
форумах, які спільно організовує служба зайнятості з «Клубом ділових
людей Україна». Минулого року представляла жіночий бізнес Волині на
форумі «Жінка. Кар’єра. Бізнес», що відбувся в «Українському домі» у Києві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні