Луцький кандидат Глазунов звернувся до виборців

1
2
Луцький кандидат Глазунов звернувся до виборців
Кандидат у народні депутати України у Луцьку, округ №22, Дмитро Глазунов записав відеозвернення до лучан.

«П’ятнадцять років я присвятив розбудові Волинської обласної лікарняної каси. Йду за страховою медициною, справедливими та дієвими законами. Боротимуся за скасування «благодійних внесків» у лікувальних закладах. У пріоритеті – поліпшення екологічного середовища, модернізація системи очисних споруд і каналізації міста, завершення програми «Безпечне місто», – йдеться у відеозверненні.

Кількість звернень у засобах масової інформації про збір коштів на лікування та той факт, що сьогодні пацієнт йде в лікарню зі своїм шприцом і пігулками, говорить про актуальність порушеного питання. Саме на цьому робить акцент у своїй передвиборчій програмі кандидат і знає спосіб його вирішення.

У Луцьку першим кроком буде cкасування «благодійних внесків» у міських закладах охорони здоров’я, запевняє Дмитро Глазунов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діма-Діма, правильний та пухнастий, замнем тему, як тебе за внески люди шукали - там кометентні органи працюють. Просто покажи реальний механізм, де ти на перший час візьмеш гроші на фінансування медицини? Страховка? Поки застрахуються, поки гроші запрацюють - матимеш кілька років медичного колапсу. Чи ти, як преЗЕдент - готовий до викликів?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні